• 06-31001025

Rens Heijmans

Tegelzetter met precisie

“Als mijn werk klaar is heb ik mensen blij gemaakt. Dat is toch fantastisch! Daarom ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik lever iedere klus af alsof het voor mijn eigen huis bestemd is. Daarom sta ik bekend om mijn precisie. Ik hoop dat ik binnenkort uw vloer of badkamer mag tegelen.”

  • 06-31001025

WERKWIJZE

bellen / Informatie

Op het moment dat u denkt dat ik de juiste tegelzetter ben voor u, kunt u mij bellen voor meer informatie. U geeft mij aan wat u geregeld wilt hebben en of u eventueel ook van mijn advies gebruik wil maken.

Bezoek

Indien u een offerte wenst, kom ik eerst bij u langs om te kijken naar hetgeen betegeld moet worden. We bespreken nog eventuele andere mogelijkheden en ik heb voldoende informatie voor het maken van een offerte.

Offerte

De offerte volgt snel na uw aanvraag en zal transparant, duidelijk en passend zijn. Uiteraard zal ik de offerte verder toelichten indien gewenst.

Afspraak

Na goedkeuring van de offerte plannen we een datum waarop ik het werk kom doen en geef ik een schatting over wanneer het klaar zal zijn.

Service

Na oplevering van het werk, lopen we samen alles na en kijken we of alles naar wens is. Uiteraard zal ik ervoor zorgen dat als er iets niet naar wens is dat dat zo snel mogelijk wordt opgelost.